ТАИЗХОУ БОУНЦХЕ МАШИНЕРИЈУ ЦО... ЛТД

Бити добављац језгра од високог притиска прстена и пумпе!

Дом > Новости > Садржај
Воде и пумпа
- Dec 06, 2016 -

Побољшање воде је врло важно за људски живот и производњу. Од давнина је имао мноштво воде, као што је Егyптанд #39; с ланац пумпу (17 века пре нове ере), Цхинаанд #39; с Гао (17 века пре нове ере), Поттер (11 века пре нове ере) и вода (11 века нове ере). Познатији је тамо трећег века пре нове ере, измислили Архимед вијак, глатка континуирано воде на неколико метара висине, своје принципе и даље користе модерне пужне пумпе.

Око 200 година пре Христа, древни Грчка занатлија ктесибиос измислио ватрогасна пумпа клипне пумпе спада у најоригиналнији, има типичне клипне пумпа за главне компоненте, али тек после настанку клипне пумпе је убрзано развија на пару.

1840 -1850 , Сједињене Државе је измислио Wортхингтон пумпа и парни ваљак противи, директно глуме клипне пумпе пару, означен на формирање модерне клипне пумпе. 1851 -1875 мултистаге центрифугалне пумпе са Водич за превртљивце имају изум, омогућава да развију високо подизање центрифугалне пумпе. Током врхунца у XИX веку је развој клипне пумпе, користи у хидрауличних машина и других машина у то време. Међутим , са на нагли пораст потражње воде, од 1920-ог века, мале брзине, ограничење протока клипне пумпе је био брзих центрифугалне и ротарy пумпе, заменила. Али на пољу високог притиска низак проток пумпе за ротациони и даље заузима значајну позицију, посебно дијафрагму пумпе, клипне пумпе са јединственим предностима, апликације повећавају.