ТАИЗХОУ БОУНЦХЕ МАШИНЕРИЈУ ЦО... ЛТД

Бити добављац језгра од високог притиска прстена и пумпе!

Дом > Новости > Садржај
Пумпа селекцију
- Dec 06, 2016 -

Пумпа селекцију основи, требало би да буде заснована на ток процеса, дренажа захтеве, од пет појава да се узети у обзир, оба течни количина, глава, течност јединица Пајпинг распореда и операција услова.

1 . ток је један од најважнијих перформанси податке за изабрану пумпу, то је директно повезаних са јединицом производних капацитета и капацитета за пренос. Дизајн дизајн институтима да средимо пумпу, минимум, максимум, три тока. Када бирате пумпу, према максималан проток, узимајући у обзир нормалан ток, када је био у недостатку највећа, компромитовања обично на нормалан ток 1,1 пута на максималан проток.

2 . систем за захтевани лифт је други важан учинак података за изабрану пумпу, користи за увећање маргине да укине након селекције.

3 . течни природа, укључујући име течни медија, физичка својства, хемијске природе и друге природе, физичка својства има температуру д ц густине, стави степени у, медији у солидан честице пречника и гас садржаја,, ово укључује систем главу, ефективно гас корозије дзепарац обрачуна и праву пумпа типа: хемијске природе, главна се односи на течни медија хемијске корозије секса и токсииност , је одабир пумпа материјала и селекцију да фоку оси упишите врсту важно према.

4 . гасовод распоред односи се на стање система шаље течност послати слање флуида течни висина удаљености, као што су минимални ниво ликвидна, од највишег нивоа неке податке, материјале, фитинг и цеви спецификације и дужина спецификације, количина, и тако даље да глава обрачуна и провери НПСХ система.

5 . садржаја многе режимима рада, као што је ликвидна, усисне стране притисак засижени парна операција т п ПС (апсолутне), отпуст страни ПЗ контејнер притисак, висину, температура је јаз или континуирани операција, положај пумпе је фиксни или.