ТАИЗХОУ БОУНЦХЕ МАШИНЕРИЈУ ЦО... ЛТД

Бити добављац језгра од високог притиска прстена и пумпе!

Дом > Новости > Садржај
Знам твој принцип селекције пумпа
- Dec 06, 2016 -

1 . шаре и перформансе линију са уређајима од изабране пумпе протока, главу, притисак, температуру, проток Кавитација, усисавање процес параметре као што су услов.

2 . карактеристике услови морају бити испуњени.

У области транспорта запаљиво, експлозивна и отровна или скуп медија пумпа захтева поуздан отвор фока или сеаллесс пумпе магнетни диск пумпе, пумпе за дијафрагму, конзервиране моторну пумпу

Пумпа на корозивне средњи транспорта, захтева КОНВЕКТОРСКЕ део материјала отпорног на корозију, као што су отпорне на корозију пумпа АФБ од нерђајућег челика, инжењеринг ЦQФ пластику магнетни диск пумпу.

Пумпа за транспорт који садрже солидан иестица средње, захтева КОНВЕКТОРСКЕ компоненте са материјале отпорне на хабање, заптиваии су попустили, кад неопходно испирање са тецност.

3 . висока механичка поузданост, ниска бука и вибрације.

4 . економски у обзир трошкове опреме, покренут трошкове, одржавање тарифе и накнаде за управљање су најнижи укупни трошкови.

5 . центрифугална пумпа са Средња брзина, мале величине, лакожа, висока ефикасност, високу саобраћај перформансе, једноставна структура, флуида без пулсирања, лагана, угодна операција и прикладно одржавање и тако даље.

Осим у следећим околностима, требало би да што се тиче могући избор центрифугалне пумпе:

Када је ону метрологицал услова, избор мјерења пумпа.

Веома високе б, глава, Протицај је мало, а кад не погодан за низак проток високе главе центрифугалне пумпе може да се користи, можете управљати ротациони пумпе, као што је Кавитација високо може такође изабрати када пумпа.

Ц , глава је врло мала, ток је велики, можете управљати аксијални проток и мешовитих проток пумпе.

Д , средња вискозност (више од 650 ~ 1000мм 2/с), можете размотрити ротора пумпе или ротациони пумпу (опрему пумпе, пужне пумпе).

75 % е, медијски садржај, када мали проток и вискозитета мање од 37.4 мм2/с, одабиру вртлог пумпу.

Ф дозирање пумпа, старт често или неугодности треба користити са само-запаљиво пумпу, само-запаљиво центрифугална пумпа, само-запаљиво вртлог пумпе, пнеуматски (електрични) дијафрагму пумпа.